Hovězí sendvič s celerovou remuládou a salátem

      Hurá, je tady září, zpátky do školy! Pro nás už to tedy neplatí, ale proč tohle psychicky náročné období nezpříjemnit alespoň těm, kterých se to týká. Tenhle recept je totiž vyloženě príma.

      Na 2 porce budeme potřebovat:

      200 g celeru
      1 lžíci hrubozrnné hořčice
      1 lžíci majonézy
      1 lžíci bílého jogurtu
      salát mesclun (nebo ten, který máte rádi)
      1 balení Schneider hovězí šunky Selection
      8 plátků slunečnicového chleba

      Celer nakrájíme na tenké proužky. Osolíme a promícháme. Necháme zhruba 15 minut a potom propláchneme studenou vodou a osušíme. Přidáme majonézu, jogurt a hořčici a promícháme. Naklademe na plátek chleba, přidáme šunku, salát a můžeme podávat.

      Recept jsme připravili pro značku Schneider a web Jak na velké věci.