Mini corn dogs, salát a Sriracha majonéza

      Ok, když mi Honza oznámil, že bude na blog dělat párky v těstíčku, přišlo mi to trochu mimo. Nicméně! Když jsem je pak ochutnala, pochopila jsem, že bych jich mohla sníst klidně třeba třicet. Je to totiž opravdový gastronomický porno!

      Na 4 porce budeme potřebovat:

      8 Schneider vídeňských párků se sýrem Selection
      1 čtvrtku červeného zelí
      1 mrkev
      1 svazek ředkviček
      20 ml rýžového octa
      sůl, pepř
      100 g majonéza
      20 g Srirachy

      Těstíčko:

      190 g špaldové mouky
      25 g chlebové mouky
      40 g hnědého cukru
      7 g soli
      8 g kypřícího prášku
      2 lžičky cizrnové mouky
      300 ml vody

      Nejdříve si připravíme těsto. Smícháme suché ingredience a poté přilijeme vodu. Můžeme hned používat. Párky napícháme párátky a překrojíme na libovolné kousky. Namáčíme a hned smažíme v oleji na 190 st.

      Salát si připravíme z jemně nakrouhaného zelí, mrkve a ředkviček, které osolíme a přelijeme octem.

      Dip vytvoříme smícháním majonézy a Srirachy. Dobrou chuť!

      Recept jsme vytvořili ve spolupráci se značkou Schneider pro web jaknavelkeveci.cz